Telefon rezervari: +40756 363 454
 

Agrement la Pensiunea Casa Cartianu

Pensiunea Casa Cartianu, situata la doar 5 km de Targu Jiu, nu atrage doar prin conditiile ireprosabile de cazare, ci si prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber. Pe langa activitatile de recreere oferite in cadrul Pensiunii Casa Cartianu, am negociat pentru dvs tarife preferentiale pentru diverse sporturi de aventura, putand beneficia prin noi de urmatoarele servicii:

Pentru iubitorii sporturilor de aventură, judeţul Gorj poate fi numit „Raiul pe pământ”. Zona montană a judeţului oferă numeroase trasee turistice, zone de practicare a alpinismului și escaladei, peșteri, avene, canioane, cascade, circuite de cicloturism și moutain-bike, circuite de rafting și bodyrafting, off-road, enduro, poligoane de zbor cu parapanta și deltaplanul, scuba și speleoscuba, pârtii de schi, cascade de gheață sau circuite pentru schiul de tură.

Pentru o prezentare a acestor sporturi de aventura vizionati documentarul “Acasa la Brancusi”, un documentar de exceptie prezentat de Consiliul Judetean Gorj care va invita sa vizitati frumusetile judetului Gorj: Acasa la Brancusi

rafting-740x360

Rezerva Camera

Trimiteti-ne un mesaj     cu tipul camerei dorit, numarul de persoane si data sosirii si va vom contacta.