Telefon rezervari: +40756 363 454
 

Un nou articol in Revista Capital despre Pensiunea Casa Cartianu

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) estimează o creştere de circa 15% a turiştilor români care optează, în 2013, pentru pensiunile rurale, în contextul unei creşteri generale a turismului intern.

269337_615131945181521_1159644735_n

 

Care sunt tendințele în turismul rural românesc anul acesta
Dacă anul trecut a fost mai dificil pe partea de incoming (export de servicii – deci primirea de turişti străini), în acest an va fi înregistrată şi pe acest segment o creştere cuprinsă între 5 şi 7%. Majoritatea turiştilor străini care aleg pensiunile rurale din România provin din ţări vecine precum Ungaria, respectiv din Germania, Franţa (mai ales în mod individual), Israel şi Japonia (în grupuri). Cele mai solicitate regiuni de turism rural din România sunt zona de turism rural Braşov (Bran-Moieciu, Fundata, Râşnov, Cristian), Bucovina, Maramureş şi Mărginimea Sibiului. Alte zone care înregistrează creşteri ale preferinţelor turiştilor sunt nordul Olteniei (unde au apărut pensiuni de excepţie precum Conacul lui Maldăr şi Casa Cartianu) şi Neamţ (care a fost şi gazda Congresului european de turism rural).

Pensiunea Casa Cartianu pensiune aflata la doar 5 km de Targu Jiu (solutia noastra de cazare ieftina in Targu Jiu) ofera cazare in conditii excelente, piscina moderna, centru SPA, loc de joaca copii, parcare amenajata, tenis de masa, inchirieri biciclete, partie de sanius, loc pentru gratar, internet wifi.

http://www.capital.ro/179661.html

Rezerva Camera

Trimiteti-ne un mesaj     cu tipul camerei dorit, numarul de persoane si data sosirii si va vom contacta.