Telefon rezervari: +40756 363 454
 

Cazare Targu Jiu – Pensiunea Casa Cartianu

Pensiunea Casa Cartianu din ce in ce mai apreciata pentru cazare Targu Jiu de turistii care viziteaza judetul Gorj.

Fie că sunteţi turist sau călătoriţi în scop de afaceri, Pensiunea Casa Cartianu este o alegere excelentă pentru cazare in Targu Jiu. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit.

Cu locaţia sa convenabilă, pensiunea noastra oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului Targu Jiu sau judetului Gorj. Piscina, centrul SPA, parcarea auto sunt doar câteva dintre facilităţile care diferenţiază Pensiunea Casa Cartianu de alte hoteluri din orasul Targu Jiu. Oaspeţii pot alege din cele 5 camere matrimoniale, 3 camere twin si 3 suite, toate emanând o atmosferă de armonie şi pace totală. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Oricare ar fi motivul pentru care vizitaţi Targu Jiu, Pensiunea Casa Cartianu este locul perfect pentru o pauză antrenantă şi incitantă.

Oferind oaspeţilor servicii de nivel superior şi o gamă largă de dotări, personalul Pensiunii Casa Cartianu este decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi cât se poate de confortabil. Pensiunea Casa Cartianu este din ce in ce mai apreciata de turistii care viziteaza orasul Tg Jiu atat pentru vacante cat si pentru afaceri find recompensata cu nota 9.8 pe amfostacolo.ro si cu nota 9.4 pe Booking.com

Punctul de atracție istoric Casa Cartianu se află la numai 70 de metri. Proprietatea se află la mai puțin de 8 km de ansamblul sculptural al lui Constantin Brâncuși de Muzeul Satului din Curtișoara și de Parcul Național Defileul Jiului.

 

 

CAZARE IEFTINA TARGU JIU

 

Rezerva Camera

Trimiteti-ne un mesaj     cu tipul camerei dorit, numarul de persoane si data sosirii si va vom contacta.