Telefon rezervari: +40756 363 454
 

Premiu Special pentru păstrarea tradiţiilor obtinut de Pensiunea Casa Cartianu, Gorj la Gala Premiilor “Margareta de Aur” Ediţia a IX-a

Premiu Special pentru păstrarea tradiţiilor – Pensiunea Casa Cartianu – pensiune Gorj

In susurul pariului Cartior, inconjurata de fosnetul unei paduri seculare de foioase de unde privighetorile-si canta-n triluri destinele, Pensiunea Casa Cartianu are sa va primeasca intr-o atmosfera ideala pentru relaxare si confort in inima naturii, oferind oaspetelui un exemplu veritabil de ospitalitate traditionala. Daca mai adaugam la cele enumerate si vechea cula a Cartienilor pe care o regasiti in imediata vecinitate a pensiunii, va puteti da seama, ca aici, in Satul Cartiu, Comuna Turcinesti, ospitalitatea, confortul, natura si istoria se armonizeaza perfect, oferind vizitatorului un sejur de neuitat si cu adevarat autentic romanesc.

Clasificata la 3 margarete (pensiunea din Gorj este construita cu finantare FEADR prin PNDR masura 313, fiind clasificata la 3 margarete, insa finisajele si dotarile pensiunii o recomanda la o clasificare de 4 margarete), Pensiunea Casa Cartianu vine in intampinarea turistilor cu o capacitate de 12 locuri, in 6 camere matrimoniale sau twin. Mobilierul de lemn masiv si intreaga amenajare a camerelor pastreaza acel aer boieresc tipic culelor gorjene. Luminozitatea, culoarea, modernul impletit cu traditionalul sunt doar cateva dintre atributele care ofera turistului, confortul dorit asigurand plusul de relaxare si liniste intr-o zona in care natura, istoria si cultura s-au prins in hora. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apa calda si caldura in permanenta, TV LED cu cablu si Internet Wireless. Iesind pe balconul camerei turistul poate asculta fosnetul padurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri. Contrastand cu nuanta padurii si parca intr-un asorteu ideal cu cerul, zarim piscina Pensiunii Casa Cartianu… si parca deja ne dorim ca vara sa ne gaseasca aici, in Gorjul mult iubit.

Mau multe pe http://www.vacantelatara.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1232

269337_615131945181521_1159644735_n

Rezerva Camera

Trimiteti-ne un mesaj     cu tipul camerei dorit, numarul de persoane si data sosirii si va vom contacta.