Telefon rezervari: +40756 363 454
 

Premiu Special “Ca la mama acasa” obtinut de Pensiunea Casa Cartianu (pensiune in Targu Jiu) la Gala Premiilor AJTR

Casa Cartianu – Gorj  (pensiune in Targu Jiu) a primit premiul „Ca la mama acasă” la Gala Premilor pentru anul 2013 decernate de Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, care s-a ținut miercuri, 15 ianuarie 2014, la Hotel Marshal Garden, la București.

Pensiunea “Casa Cartianu” din Turcineşti a mai adăugat un premiu în palmaresul său. De această dată, este vorba de recunoaşterea oferită de Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România care în urma unei selecţii i-a înmânat premiul “Ca la mama acasă”.  “Premierea a avut loc miercuri seară la Hotelul Marshal Garden din capitală, la care a participat ministrul turismului, secretarii de stat, jurnaliştii din turism şi profesori universitari. A fost un premiu special pentru pensiune. Ţinând cont de faptul că pensiunea noastră e ca la mama acasă, o parte din produse sunt tradiţionale, gorjeneşti, cred că asta a contat. Cred că şi apropierea de Cula Cartianu a ajutat, precum şi serviciile de recreere, avem o piscină şi un SPA pentru clienţii noştri. Este o recunoaştere a valorii”, a spus Tudor Cartianu, directorul general al pensiunii.

Premiul „Ca la mama acasă” pentru Pensiunea casa Cartianu a fost acordat lui Tudor Cartianu, un urmaș al familiei Cartianu care a construit casa transformată acum în muzeu, pentru „Calitate și stil în activitatea pensiunii”.

 

http://presadeturism.ro/premiile-ajtr-pentru-anul-2013-decernate-la-hotelul-marshal-garden-bucuresti-ziua-de-15-ianuarie-2014/

http://www.verticalonline.ro/premiul-ca-la-mama-acasa-pentru-pensiunea-casa-cartianu

http://pandurul.ro/Diverse/2014-01-17/Nou+premiu+pentru+Pensiunea+%E2%80%9CCasa+Cartianu%E2%80%9D+

 1523966_799604850067562_2131466180_o

Rezerva Camera

Trimiteti-ne un mesaj     cu tipul camerei dorit, numarul de persoane si data sosirii si va vom contacta.